Kan titta på dig i flera timmar blir aldrig less

Fredag umgicks jag med massa brudar från klassen det var jätte trevligt!
Lördagen bjöds på hockey och sedan mys med några vänner. Dagen har bestått av promenad och en lång behövlig sovmorgon. Ikväll blir det soffmys!


Hockeymys


Let's do this

Haft en lugn helg och kommer vara uppvilad för en ny vecka som börjar imorgon.


Pretty please

Godmorgon! Igår hade jag en trevlig kväll med familjen och vänner.
Ikväll ska jag umgås med tjejerna blir nog roligt


Thinking of you

Dagen började med en sovmorgon och det tycker jag alltid om,så en bra start på dagen. Slutade vid 3 så for in till stan för att sedan ta bussen hem. Har bara ätit middag och så men nu blir det hockeymys i soffan med familjen!


Ingenting fattas nu

Ikväll har jag bakat med min bror och Resultatet blev sjukt gott!


A true friend

Idag fyller bästa Frida år! Vill bara passa på att hälsa henne grattis och hoppas hon haft en bra dag. För det förtjänar hon verkligen<3


Having the time of my life

Sjukt trött och sliten efter skolan idag. Men har haft en riktigt bra dag och alltid roligt att få träffa alla brudar! Efter skolan har jag bara tagit det lugnt och vilat. Håller just nu på att se hockeyn,efter hockeyn har jag inga planer om vad jag ska hitta men blir nog bara att ta det lugnt och umgås med familjen.
Ha det bra!


The sun will shine brighter now

Imorgon börjar skolan om efter ett välbehövligt lov och nu är det nya tag som gäller. Har faktiskt lite skolångest men kommer nog gå över så fort jag träffar alla mina klasskamrater. Nu hade jag tänkt och lägga mig så jag är pigg inför morgondagen!


Världens finaste bröder❤


Gott nytt år!


RSS 2.0