Only my boy

Haft en super duper bra helg. Började med en mysfredag med Julia och lite mer sällskap. Sedan lördag umgicks vi gänget känns så konstigt nu när skolan börjat om och man träffar dem inte lika ofta som man gjorde tidigare. Men
Man får ta vara tiden när vi umgås iaf! Jag och mamma ska se någon film nu sedan hade jag tänkt att sova och tagga en ny vecka med massa dans och min sjukt härliga klass. Sovgott alla där ute


Im gonna need a boy

Dagen har varit riktigt rolig och dans lektion var ruskigt bra! Dock slutar vi 5 i 4 varje onsdag senaste jag slutat i hela mitt liv men det ska nog gå när man börjar vänja sig. Sovmorgon imorgon det är nog som jag verkligen gillar stort! Första gången i mitt liv jag fått ha sovmorgon så det ser jag som ett stort +. Ska lägga mig nu och sova nu godnatt


First dance

Första dans lektion avslutad nu det var sjukt roligt och känner mig riktigt taggad på fler lektioner men känns att man har fortfarande mycket att lära. Slutade klockan 1 idag som jag kommer göra varje tisdag denna höst terminen känns riktigt skönt. Efter skolan träffade jag Moa på stan och vi tog ett fika på waynes. Kändes att vi inte träffats på länge för vi hade mycket att prata om! Nu ska jag se lite bms sedan göra något aktivt.


First day of something new

Första dagen av det här skolåret är nu avklarat och känns sjukt bra det här. Är taggad för en gång skull för att gå till skolan och det är ju så det ska vara. Har inte tid att skriva så mycket av dagen men fick reda på mycke information och lärde känna många nya person och nya namn väldigt svårt att komma ihåg exakt allas men försöker så gott det går att komma ihåg. Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagens danser


Bms

Imorgon är det första dagen på gymnasiet är sjukt taggad på att gå estet dans så tror det kommer bli 3 otroligt roliga år tillsammans med en bra klass! Ska lägga mig och sova nu godnatt.


Red Nails

Skrev inget igår men umgicks med Elin och hon sov här. Före Elin kom bakade jag och Mamma jätte goda kladdkaks muffins super goda blev dom! Sen när Elin kom hit så såg vi film,prata umgicks jätte trevligt! Hon for för ett tag sen men jag ligger ute i det sköna vädret och steker sjukt skönt! Kvällen/helgen är planerad och det känns skönt nu kan jag bara ligga ute och mysa av denna varma fredag. Ha alla en bra helg!


Vann på lotto

Har umgåtts med Tildur och Elin dom två senaste dagarna och vi har haft det sjukt roligt och två mysiga dagar/kvällar. Vädret levererar verkligen i här nu man får en riktigt utlands känsla för första gången i år.surt bara att den kommer en vecka före skolan börjar om, attans banditer vad typiskt det är. Ska se lite film nu sedan sova och imorgon blir det en stek dag godnatt.


Os over and out

Ungefär sådär som på bilden kände jag mig när mufasa dog. Men blev tröstad av gulliga timon och pumba! Idag har jag varit ute i det underbara vädret och sedan bara tagit det lugnt väldigt skön dag. Nu ska jag snart sova och invänta morgon dagens planer som innehåller att steka i solen. Godnatt


The Lion King

De senaste dagarna har jag gjort så sjukt mycket olika grejor så jag orkar inte skriva allting kan iaf säga att jag haft det roligt. Just nu ligger jag och ser Lejonkungen åh den är verkligen så bra! Lätt bästa barnfilmen blir så ledsen när mufasa dör:(... Ska fortsätta att se filmen nu.


Vill du ha en kräftpuss?

Igår blev det att impuls äta kräftor. Sjukt gott smakade det och det är verkligen en sommargrej som man måste minst äta varje sommar. Efter det följde vi
Mor min till Aiks första isträning. Helt sjukt att sommaren är redan slut..allt har gått så snabbt den här sommaren.inser väl att man haft en rolig sommar iaf för tiden går ju snabbt när man har kul. Nu ska jag och Julia se någon film sedan planera middagen vi ska laga senare.


Pojken som nyss fick reda på min fina blogg.

Nu när du läst det här behöver du inte läsa längre ner.hhi fniss:$$


you can only dream

Drömde inatt om att vädret skulle bli perfekt stekar väder sedan när jag vaknar i morse och drar upp rullgardinen..tittar ut så spöregnar det. vem har beställt det här vädret är frågan...
Idag blir det ist att bara vara inne se nå filmer och komma ikapp i alla mina serier sedan kommer jullan hit då ska vi hitta på något kul om det går ens i det här vädret.. Ha en bra dag i det "fina" vädret.
Alla har vi varit små. Älskar er mina bröder!

Let´s go to the beach

Förhoppningvis ligger jag på stranden nu och att det inte regnar utomhus. Vill kunna njuta av de sista veckorna som är kvar av det här årets sommarlov.
 
Bild tumblr.

you are so beautiful

Efter en fin dag med solning och träning. känns det förtjänt att bara lägga sig i sängen och se nå serier sedan få en godnatt sömn så jag orkar en ny dag imorgon.
 
Shiet att det där var exakt ett år sedan tiden går så sjuk snabbt när man har kul!

Se det positiva grejorna med livet

Nu är den här helgen över och insåg just att det är två helger kvar tills skolan börjar om igen. Är för en gångs skull taggad på skola men måste väl bara för att jag börjar i en helt ny klass på en helt ny skola och inte bara det de är gymnasiumet jag börjar..spännande. Är väldigt trött efter helgens bravader så ska slå igån någon film nu och bara mysa mig ner i sängen godnatt.
Bild från finland.

Happy girl

Kan inte vara den ända som gör det:$?

One thing

Vad hände med den här sommaren?
trodde det skulle vara mer sol men som tur är inte sommarlovet över en och finns en chans att solen kan komma fram fler dagar.
nu ska jag ta mig en tupplur och vila upp mig inför kvällen hoppas alla där ute har solen som vi tyvärr saknar här..

Det här är till dig Mamma

Du är verkligen den bästa mamman kunde inte önskat mig någon bättre än dig. Älskar dig❤


RSS 2.0