Shake senora

Fredags kvällen igår var toppen! Hade askul och tror att fler också hade det. Ikväll blir det middags mys på allstar med familjen osv och se hockeyn såklart sedan blir det att spela bowling som jag inte gjort på aslänge så kommer nog inte gå så bra för min del men kul blir det nog. Ha en bra lördag:)


Det är jobbigt

Ser himym och ikväll kommer säsong 8 ut av himym,Underbart! Ska bara ta det lugnt ikväll se x factor och bara mysa sn sån här mysmåndag finns på instagram @maalinl .


Dont wake me up

Vaknade nyss och är så sjukt trött..förstår inte riktigt varför men..det är väl för att det är måndag morgon alltid jobbigast att ta sig upp då. Igår köpte jag massa nya grejor som jag ska ha de tre kommande åren på dansen och mina köpt kändes bra och behövliga så är riktigt nöjd:). Ska fixa klart mig sedan äta lite frukost. Ha en bra dag:)


Det är så klart

Måndag nu igen helgerna går så snabbt men bara att kämpa snart är det helg igen. Dagen gick väldigt bra imorgon men är väldigt trött och slut så ska lägga mig och sova nu.


Clean clean clean

Städat mitt rum idag och ren bäddat sägen nu kan man lägga sig med gott samvete och sova gott sedan gå på skolan imorgon.


Broken nail

Umgicks igår massa från klassen det var riktigt roligt.där bilden nedan togs på mig och Fridis.


Look at that hottie


It was no use

Tisdag idag en vanlig enkel tisdag slutar 20 över 1 på tisdag så det är sjukt skönt. Vi var på någon konstutställning idag på nordanå. Lite svårt att förstå konst tycker jag.men kanske beror på intresset också antar jag.. Imorgon onsdag och slutar så sent imorgon så ska lägga mig och sova nu så jag får all sömn jag behöver natti.


Time to move forward

Måndag igen haft en skön och lugn helg behövdes verkligen så sjukt slut efter skolan. Idag gick dagen sjukt snabbt och alltid lika roligt med dansen! Älskar det. Ikväll efter skolan har jag inte gjort så mycket bara sett lite serier och tagit en löptur. Är helt slut i kroppen och ska se lite himym sedan sova godnatt.


Kiss me now and forever

Varit i Umeå på dansföreställning idag/ikväll med klassen och 2,3orna! En bra dag har det verkligen varit och föreställningen var mycket bättre än vad jag förväntat mig. Så det är ju alltid roligt! Är så sjukt trött efter hela dagen och håller på att somna nu när jag skriver det här så måste gå och sova nu godnatt.


RSS 2.0